بررسی محصول

راهنمای خرید 8 تا از بهترین‌ هندزفری‌های بی‌سیم زیر یک میلیون تومن

بهترین‌ هندزفری‌های بی‌سیم زیر 1 میلیون تومن 

راهنمای خرید 8 تا از بهترین‌ هندزفری‌های بی‌سیم زیر 1 میلیون تومن 

انتخاب بهترین هندزفری‌های اقتصادی موجود در بازار کار مشکلی است. خیلی از این هندزفری‌ها امکانات فوق العاده‌ای دارند که در بازه قیمتی خودشان یک انتخاب عالی هستند. اما مقایسه انها در کنار هم کار راحتی نیست. این همان کاری هست که می‌خواهیم برایتان انجام بدهیم. ما در این مطلب 8 مورد از بهترین‌ هندزفری‌های بی‌سیم زیر 1 میلیون تومن در بازه قیمتی 400 تا 800 تومان، یعنی زیر 1 میلیون تومان را برایتان معرفی می‎کنیم تا بتوانید به راحتی هر کدام را که دوست داشتید، سفارش داده و خریداری کنید.

لیست ما شامل موارد زیر است:

  • XT92 lenovo: 450 هزار تومان
  • Mibro Earbuds 2: 550 هزار تومان
  • Haylou GT7 Neo: 600 هزار تومان
  • HQ08 Lenovo: 600 هزار تومان
  • QCY T20 Ailypods: 650 هزار تومان
  • 3 Mibro Earbuds: 680 هزار تومان
  • Mibro Earbuds M1: 700 هزار تومان 
  • Green Lion Earbuds 3 (این مدل شبیه به طرح ایرپادزهای اپل است): 800 هزار تومان

البته اگر فرصت خواندن این مطلب را ندارید، می‌توانید این ویدئوی بررسی از کانال یوتیوب مازتریم را هم مشاهده کنید. حادر ادامه لا به بررسی هر کدام به طور جداگانه می‌پردازیم.

مقایسه و رتبه‌دهی به هنزفری‌ها از لحاظ برخی فاکتورهای مهم 

  • بسته‌بندی محصول

اگر بخواهیم به شما شما بدترین و بهترین مدل را از نظر بسته‌بندی محصول در میان این ایرپادزها معرفی کنیم باید بگوییم که: بدترین آن‌ها: لنوو XT92 و بهترین مدل:  هایلو GT7 Neo است. در ادامه می‎خواهیم این محصولات را طبق دسته‌بندی‌های خاصی که مد نظر داریم با هم مقایسه کرده و رتبه دهی کنیم.

  • کیفیت ساخت

اگر بخواهیم به لحاظ کیفیت ساخت این هندزفری بلوتوث‌ها را با هم مقایسه کنیم و به ترتیب 3 برنده در این بخش داشته باشیم باید بگوییم که:

رتبه سوم: این رتبه به میبرو ایربادز 2 می‎رسد زیرا کیس شارژ خوبی دارد و با وجود اینکه یک هندزفری بلوتوث اقتصادی است، بسیار جمع و جور بوده و به راحتی داخل جیب کوچک شلوار شما جای می‎گیرد. کیس شارژ این محصول دو بخش دارد. یک بخش ترنسپرنت (شفاف) و یک بخش تیره. خیلی جالب است که یک هندزفری بلوتوث در این بازه قیمتی، چنین کیس شارژ خوبی دارد. 

رتبه دوم: رتبه دوم در کیفیت ساخت به HYLOU GT7 Neo می‎رسد، زیرا طراحی کیس شارژ آن خیلی جالب توجه است. کیفیت ساخت خیلی خوبی دارد و با توجه به قیمت مناسب، بسیار با کیفیت است.

رتبه اول: میبرو M1 خیلی کیفیت ساخت بالایی دارد و کیس شارژ آن با هندزفری بلوتوث‌های رده بالا برابری می‎کند. درب آن به راحتی بازو بسته می‎شود و بسیار سبک و جمع و جور است. بنابراین به راحتی داخل جیب شما جای می‎گیرد.

  • طراحی ظاهری محصول

همه این هندز فری بلوتوث‌ها طراحی جالبی دارند اما برخی از آن‌ها ذوق بیشتری را در طراحی به خرج داده‌اند. در رتبه بندی این بخش باید بگوییم:

رتبه سوم: میبرو ایربادز 2 که واقعاً طراحی جالبی دارد، در رتبه سوم قرار می‎گیرد، زیرا هم خود کیس شارژ که دو بخش است بسیار زیباست و هم خود پادزها خیلی طراحی خوب و جالب توجهی دارند. هندزفری بلوتوث‌های این مدل بسیار زیبا هستند و نوک آن‌ها یک چراغ چشمک زن وجود دارد که بسیار جالب است. با توجه به قیمتی که این محصول دارد، طراحی خیلی خوبی برای آن انجام شده است.

رتبه دوم: میبرو ایربادز 3، رتبه دوم را می‎گیرد. این محصول طراحی خیلی خاصی دارد و اگر دقت کنید، اصلاً طراحی آن به طور کل با هندزفری بلوتو‌ث‌های دیگر فرق دارد. ما در طراحی این هندزفری بلوتوث، درب کیس شارژ نداریم و پادزها در داخل بدنه کیس شارژ قرار می‎گیرند که خیلی طراحی جالبی است. روی کیس شارژ آن هم یک ال ای دی وجود دارد که عددی را برای درصد شارژ هندزفری بلوتوث به شما نشان می‎دهد. این هندزفری بلوتوث بسیار ظریف است و به راحتی حتی در جیب کوچک شلوارتان هم جای می‎گیرد. کیفیت ساخت و جنس بنده خوبی نیز دارد.

رتبه اول: میبرو M1 برنده بخش طراحی است؛ زیرا به جز اینکه کیس شارژ آن خیلی جذاب و دوست داشتی است، ایرپادزهای آن نیز طراحی بسیار جالبی دارند. در واقع در این محدوده قیمتی، طراحی شفاف پادزها خیلی جالب توجه است و مانند گوشی‌های Nothing phone است که داخلشان پیداست.

  • راحتی در قرارگرفتن داخل گوش

خیلی از این هندزفری‌ها مدلشان به شکلی است که داخل گوش قرار می‎گیرند و خیلی‌های دیگر از مدل‌هایی هستند که سری سیلیکونی ندارند. معمولاً آن‌هایی که سری سیلیکونی ندارند، خیلی خوب داخل گوش قرار نمی‎گیرند. 

رتبه سوم: رتبه سوم جای گیری در گوش به لنوو XT92 می‌رسد زیرا خیلی هندزفری بلوتوث خوش ساختی است و به خوبی داخل گوش می‎نشیند. ایرگونومی بسیار خوبی دارد و وقتی آن را داخل گوش‌تان می‎گذارید، واقعاً راحت هستید. خیلی خیلی سبک است و خیلی هم خوب داخل گوش کیپ می‎شود. البته قطعاً نشت صدا دارد ولی خیلی خوب داخل گوش قرار می‎گیرد.

رتبه دوم: رتبه دوم این بخش نیز می‌رسد بهNeo  HYLOU GT7، زیرا خیلی طراحی پادزهای آن ساده ولی در عین حال شیک هستند. به خوبی داخل گوش کیپ می‎شوند و بعد از چند دقیقه احساس می‎کنید که اصلاً چیزی داخل گوشتان نیست. این محصول بسیار سبک است و به خوبی در گوشتان فیکس می‎شود. بنابراین یکی از هندزفری بلوتوث‌هایی است که در طولانی مدت خیلی با آن راحت هستید. 

رتبه اول: رتبه اول تعلق هم می‎گیرد به میبرو M1 زیرا این هندزفری پلوتوث به خوبی ایرگونومی گوش را شناخته و خیلی خیلی راحت است. بسیار عالی و کیپ داخل گوش قرار می‎گیرد و سری‌های سیلیکونی آن هم دخل گوشتان فیکس می‎شود و اصلاً از داخل آن بیرون نمی‎افتد. وزن این محصول هم بسیار سبک است و در طولانی مدت اگر بخواهید از این مدل استفاده کنید، بسیار راضی خواهید بود.

 

  • گوش دادن به موزیک 

بسیاری از افراد با همین هدف به دنبال خرید هندزفری بلوتوث می‎روند. بنابراین ما رتبه دهی خود را در این بخش هم انجام داده‌ایم. شاید برای موزیک گوش دادن، این هندزفری بلوتوث‌ها به موارد پرچم‌دار یا میان رده نرسند، اما با توجه به قیمتی که دارند، کارتان را راه می‎اندازند. 

رتبه سوم: لنوو XT92 رتبه سوم را می‎گیرد. شاید دلیل انتخاب این مدل هندزفری بلوتوث، آن باشد که خیلی خوب داخل گوش کیپ می‎شود. از طرفی هم صدای تریبل خوبی دارند و هم از صدای بیس خوبی برخوردارند. همچنین ولوم خوبی نیز دارند ولی شما باید برای استفاده از آن، بلد باشید که از داخل تنظیمات گوشی‌تان اکولایزر شخصی درست کنید. مثلاً اگر گوشی سامسونگ دارید، از قسمت تنظیمات (setting) گوشی خود، کلمه اکولایزر (Equalizer) را سرچ کنید و از بخش تنظیمات شخصی (Custom)، می‎توانید با دستگیره‌های اکولایزر کمی بازی کنید تا صدای مورد نظرتان را از این هندزفری بلوتوث بدست بیاورید. در تنظیمات شرکتی هیچ مدلی، ممکن است تنظیم خوبی وجود نداشته باشد ولی اگر بلد باشید اکولایزر آن‌ها را در داخل گوشی تنظیم کنید، بسیاری از آن‌ها می‌توانند موزیک را با صدایی باکیفیت و قابل قبول برای شما ارائه بدهند.

 

رتبه دوم: گرین لاین ایربادز 3، در رتبه دوم قرار می‎گیرد. این مدل مشابه طرح ایرپادزهای شرکت اپل است و می‌توان گفت تا 90 درصد به آن‌ها شباهت دارد. فقط تنها نکته تشخیص آن‌ها لوگوی شرکت گرین لاین در پشت کیس شارژ محصول است. این مدل به دلیل اینکه سری سیلیکونی ندارد، ممکن است چندان راحت نباشد ولی برای کیفیت صدای موزیک بسیار خوب است. گرین لاین ایربادز 3، به خوبی داخل گوش کیپ می‎شود و اگر سرتان را تکان بدهید، بیرون نمی‎آید و از گوشتان نمی‎افتد. گوش دادن به موزیک با این مدل هندزفری بلوتوث بسیار خوب است زیرا هم بیس خوبی دارد و هم صدای خواننده و سازها را می‎توانید خیلی شفاف بشنوید. صدا در این مدل به هیچ عنوان گنگ نیست. 

رتبه اول: میبرو M1، در بخش گوش دادن به موزیک نیز رتبه اول را می‎گیرد. دلیل آن هم این است که درایورهای آن بزرگتر از سایر هندزفری‌بلوتوث‌هایی است که به بررسی آن‌ها پرداختیم و به همین خاطر ولوم صدای بالاتری دارد. اگر بلد باشید که اکولایزر صدا را از داخل گوشی خود تنظیم کنید، کیفیت صدای بهتری را با میبرو M1 می‎توانید بشنوید. این مدل کیفیت صدای واقعاً خوبی دارد و اگر بخواهیم آن را با مد‌ل‌های دیگری مقایسه کنیم، می‎توانیم بگوییم که میبرو M1 از نظر کیفیت صدا با هندزفری بلوتوث‌های رنج دو میلیون تومان برابری می‎کند. البته تنظیم اکولایزر خیلی مهم است؛ زیرا این مدل‌ها هیچ کدام تنظیم شرکتی ندارند و شما باید کیفیت صدای آن‌ها را تنظیم کنید.

  • مناسب بودن برای گیمینگ (بازی کردن)

خیلی از افراد می‎پرسند که آیا در بین بهترین‌ هندزفری‌های بی‌سیم زیر 1 میلیون تومن مدلی داریم که برای گیمینگ هم مناسب باشد؟ در پاسخ باید بگوییم: بله. در این بخش هم سه برنده داریم که در زیر آن‌ها را بر اساس رتبه بررسی می‎کنیم.

رتبه سوم: رتبه سوم به میبرو M1 می‌رسد. درست است که این هندزفری بلوتوث در همه بخش‌ها اول بود، ولی در بخش گیمینگ در رتبه سوم قرار می‌گیرد. البته این مدل به نسبت قیمت خود برای گیمینگ خوب است و صدای آن زیر یک ثانیه تأخیر دارد. بنابراین اگر خیلی حساس و سخت‌گیر نیستید، می‎توانید با این هندزفری بلوتوث بازی کنید اما از این مدل بهتر نیز در زمینه گیمینگ وجود دارد که در موارد بعدی معرفی می‎کنیم.

رتبه دوم: HAYLOU GT7 Neo، به رتبه دوم می‎رسد. این مدل در روی بسته‌بندی خود، یکی از چیزهایی که نوشته این است که low latency mode (میزان تاخیر صدای کم) دارد و شما اگر ایرپادز سمت راست را سه بار تاچ بکنید، وارد حالت گیمینگ مُد (gaming mode) می‎شوید و تأخیر آن به نسبت میبرو M1 خیلی کمتر است (20 تا 30 درصد تأخیر کمتر دارد).

 

رتبه اول: رتبه اول در بخش گیمینگ به QCY Ailypods می‎رسد. در این مدل هم اگر شما سه مرتبه روی گوشی سمت راست خودتان ضربه بزنید به حالت گیمینگ مد می‎رود. جالب است بدانید که این مدل هندزفری بلوتوث، تأخیر خیلی کمی دارد. با این رنج قیمتی مناسبی که دارد، تأخیر آن تقریباً 50 درصد کمتر از مدل Neo HAYLOU GT7 است. بنابراین کیفیت بالایی در بخش گیمینگ دارد. شاید بتوان این مدل را حتی با هندزفری بلوتوث‌های مخصوص گیمینگ تا حدی مقایسه کرد. البته کیفیت، بلندی و حجم صدای خیلی بالایی ندارد ولی تأخیر صدای خیلی کمی دارند که واقعاً یک هندزفری بلوتوث با این رنج قیمتی، جالب است که چنین ویژگی خوبی دارد. بنابراین دوستانی که به دنبال هندزفری بلوتوث اقتصادی برای گیمینگ هستند، می‎توانند از QCY Ailypods استفاده کنند. (کد آن QCY T20 ) است. 

 

  • کیفیت مکالمه

مورد دیگری که در انتخاب بهترین‌ هندزفری‌های بی‌سیم زیر 1 میلیون تومن تاثیر زیادی دارد، داشتن کیفیت مکالمه خوب است. ما در این بخش هم رتبه‌بندی را انجام داده‌ایم.

رتبه سوم: میبرو ایربادز 2، رتبه سوم را می‎گیرد. این هندزفری بلوتوث‌هایی که معرفی کردیم، اکثر تک میکروفونه هستند ولی برنده‌های این بخش، هندزفری بلوتوث‌هایی هستند که دو میکروفون دارند و می‎توانند بلندی صدای بیشتری را از شما به گوش طرف مقابل برسانند. بنابراین کیفیت مکالمه در این مدل‌ها قدری بهتر است. میبرو ایربادز 2 هم دارای دو میکروفون، یکی در بالا و یکی در پایین است. 

رتبه دوم: رتبه دوم تعلق می‎گیرد به میبرو ایربادز 3، زیرا این هندزفری بلوتوث هم دو میکروفون دارد. بنابراین می‎تواند کیفیت مکالمه خوبی را ارائه دهد. البته در محیط‌های بسیار شلوغ، مانند هندزفری‌بلوتوث‌هایی که رفع نویز (Noise Cancelling) دارند نیست ولی باز هم کیفیت مکالمه خوبی دارد. قابلیت رفع نویز را در هندزفری بلوتوث‌های میان رده می‎گذارند ولی نگران نباشید تا با هم به برسی برنده این بخش برسیم.

رتبه اول: HAYLOU GT7 Neo رتبه اول را می‎گیرد زیرا دارای ویژگی Noise Cancelling هوشمند است و با استفاده از هوش مصنوعی یک الگوریتم درست می‎کند که می‎تواند صداهای مزاحم اطرافتان را بلاک کند. اگر دقت کنید متوجه می‎شوید که این هندزفری بلوتوث نیز دو عدد میکروفون دارد و علاوه بر این، همانطور که گفتیم و در دفترچه آن هم نوشته شده، دارای Ai Noise Cancelling است. بنابراین در جاهای شلوغ نیز مکالمه تمیزی را برای شما ارائه می‎دهد. به عنوان مثال اگر در خیابان هستید یا داخل ماشین نشسته‌اید و شیشه شما پایین است، این هندزفری بلوتوث مکالمه خیلی خوبی را برایتان ارائه می‎دهد.

 

  • عمر باتری

بخش آخر از مقایسه بهترین‌ هندزفری‌های بی‌سیم زیر 1 میلیون تومن هم مربوط به عمر باتری است. برای خیلی از افراد مهم است که عمر باتری هندزفری بلوتوث‌شان طولانی باشد. بنابراین به رتبه‌بندی این بخش هم پرداخته‌ایم.

رتبه سوم: میبرو ایربادز 3 به رتبه سوم می‎رسد، زیرا این مدل یک باتری 320 میلی آمپر ساعتی دارد و در مجموع شما می‎توانید حدود 30 الی 32 ساعت از این هندزفری بلوتوث با کیس شارژی که دارد، شارژ دریافت بکنید. 

رتبه دوم: رتبه دوم این بخش به میبرو M1 تعلق می‎گیرد، زیرا شما می‎توانید با کیس شارژ آن تقریباً 35 الی 36 ساعت استفاده کنید.

رتبه اول: برنده این بخش Lenovo HQ08 است که یک کیس شارژ بزرگ دارد و بزرگی آن هم بی دلیل نیست، زیرا 400 میلی آمپر ساعت باتری دارد. این مدل خیلی طراحی جالبی هم دارد. یک مقداری با نور آبی رنگی که برایش در نظر گرفته‌اند، حالت طراحی گیمینگ دارد ولی چندان به درد گیمینگ نمی‌خورد. البته مدل XT92 هم به همین صورت طراحی گیمینگ مانند دارد، ولی این مدل‌ها برخلاف ظاهرشان برای گیمینگ کاربردی نیستند و ویژگی Gaming Mode را ندارند.

 

در نهایت …

شما در بین این مدل‌هایی که معرفی کردیم، می‎توانید انتخاب‌های زیادی را بر اساس نیازهای خود داشته باشید. راستی شما هم نظرات خودتان را درباره بهترین‌ هندزفری‌های بی‌سیم زیر 1 میلیون تومن در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید و بگویید در این رنج قیمتی چه هندزفری بلوتوث‌های دیگری می‌توانند وجود داشته باشند.
توجه داشته باشید که پیش از معرفی مدل‌های محبوبی مانند
هندزفری Anker Soundcore Liberty 4nc  حتما مطمئن شوید که آن مدل (در پاییز 1402) زیر 1 میلیون تومان قیمت دارد. همچنین اگر دوست دارید در مورد مدل‌های دیگر بدانید، برای ما اسم آن‌ها را کامنت کنید تا درباره‌شان به شکل اختصاصی‌تر صحبت کنیم.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.